BOERSKE BREDA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boerske Breda. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 14:51 Best burgers which i have eten in Breda
16 feb 2024 om 16:59 Super lekker! Heet kippetje was echt top vandaag. Goed gevuld en heel warm. Ga zo door :)
12 jan 2024 om 14:02 Bestelling was mooi op tijd, broodjes waren erg lekker. Broodje Tok Tok mag iets minder saus, deze overheersde.
16 dec 2023 om 17:08 Lekkere broodjes! Openingstijden zouden ruimer kunnen zodat je ook voor 's avonds zou kunnen bestellen.
25 nov 2023 om 16:46 Altijd lekkere broodjes van Boerske! Bedankt weer! :)
17 nov 2023 om 14:55 Het eten lekker personeel is alleen onvriendelijk als je belt en het eten kwam veelste laat
3 nov 2023 om 16:22 Top ... Lekkere burgers
9 sep 2023 om 12:56 super bergery
3 sep 2023 om 10:13 Was weer heerlijk zoals altijd! Jammer dat Boerske zo kort geopend is voor bezorgen. Ik zou hier ook 's avonds willen bestellen.
1 sep 2023 om 15:59 Wederom op het werk broodjes besteld. netjes aangegeven op de zakken welk broodje in de zak zat. Overheerlijke broodjes, netjes verpakt en snel bezorgd. Goede service van Boerske!
19 aug 2023 om 22:53 Echt heerlijke broodjes voor een goede prijs! Kleine correctie, de sprite die wordt aangeboden is eigenlijk sprite zero, maar dat staat niet zo op Thuisbezorgd
18 aug 2023 om 14:34 Geweldig zo als altijd we hebben op het werk heel erg genoten van deze heerlijke broodjes